Εδώ φροντίζουμε για την υγεία των μαλλιών σας & την εξειδικευμένη περιποίησή τους!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

Η ιδανική λύση αν θες να ισιώσεις τα μαλλιά σου!

Με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και, ειδικότερα, με διάφορες θεραπείες μαλλιών -όπως η Κερατίνη- σας παρέχουμε, πάντα, μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς!

 

Η γνωστή και αγαπημένη θεραπεία Κερατίνης έχει ως κύριο συστατικό την Κερατίνη, που είναι η πρωτεΐνη από την οποία αποτελείται η τρίχα. Η Brazilian Keratin ή αλλιώς ισιωτική θεραπεία κερατίνης είναι ουσιαστικά μια υγρή μορφή τρίχας, η οποία αναμειγνύεται με την εσωτερική και εξωτερική στοιβάδα των μαλλιών, με αποτέλεσμα την ουσιαστική αναγέννησή της!

Γιατί να κάνουμε θεραπεία Κερατίνης στα μαλλιά μας:

 

για να βελτιώσουμε την ποιότητα της τρίχας

για να τα ισιώσουμε και να τα λειάνουμε

 

Με την Κερατίνη τα μαλλιά γίνονται απαλά και δεν φριζάρουν. Η θεραπεία, επίσης, βοηθάει να μακρύνουν πιο σύντομα τα αδύναμα μαλλιά!

 

Υπάρχουν διάφορες ισιωτικές τεχνικές. Η Κερατίνη, ωστόσο, διαφέρει από αυτές και σας χαρίζει υγιή, ίσια και μη φριζαρισμένα μαλλιά. Η Θεραπείας Κερατίνης χαρίζει λάμψη, αντοχή και δύναμη στην τρίχα των μαλλιών σας.

Σας περιμένουμε στο κομμωτήριο DIMITRA’S HAIR SALON, στα Χανιά, για μια θεραπεία Κερατίνης. Εμπιστευθείτε τη γνώση και την εμπειρία μας! Με στόχο την υγεία των μαλλιών σας, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της Amazon Keratin.

 

H Amazon Keratin είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη φυσική μέθοδος λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών. Οι καινοτόμες συνθέσεις της περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οικολογικά συστατικά!

 

Η αμερικανική εταιρεία AMAZON KERATIN διαθέτει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλήρη σειρά θεραπείας ισιώματος και περιποίησης μαλλιών.

Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τα μοναδικά αποτελέσματά τους, με μεγάλη διάρκεια!


Επισκεφθείτε το κομμωτήριό μας και για θεραπεία BTX SMOOTHING:

 

είναι μία θεραπεία botox με κολλαγόνο, για όλους τους τύπους μαλλιών.

είναι επαναστατική για το ίσιωμα (σε σχέση με τις συμβατικές θεραπείες Κερατίνης).

συνδυάζει την πρωτεΐνη σιταριού με την αλόη βέρα και το κολλαγόνο.

με τη θεραπεία BTX SMOOTHING διεισδύουν αμινοξέα βαθιά στην τρίχα.

τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά.

δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που σφύζουν, πλέον από υγεία.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ